Cukroví ze zbytků z výroby rostlinného mléka

Už pečete cukroví? Já snad poprvé budu mít něco už na první advent.

Tohle je ze zbytků z výroby rostlinného mléka (kokos, bezlepkové ovesné vločky, skořice, vanilkový prášek, třtinový cukr) plus kokosový tuk, mouky: pšeničná, jáhlová a kukuřičná, čerstvý zázvor, kokos, skořice, třtinový cukr, trocha rostlinného mléka a do části ke konci jsem dala kakao na pár kousků.

Pekla jsem na 150°C, čas odhadem dle okrajů cukroví.

Ořechy jsem slepila svou marmeládou (špendlíky, třtinový cukr, hřebíček, skořice, badyán).

Pokud nechcete obalovat v moučkovém cukru, vyměňte ho za rýžový nápoj od TopNatur, který je nasládlý a vypadá jako moučkový cukr (na fotce obaleno právě v něm).

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..