Potřebujeme:
vlašské ořechy, namočené alespoň přes noc ve vodě, ponechané v lednici
slunečnicová semínka
rozinky
agávový bio sirup
kokosový bio olej
borůvky
šťáva z citronu
sušený komos (kokosová moučka)
čokokádu na posypání
„korpus“:
Vlašské ořechy, slunečnice, kokosový olej, rozinky a agávový sirup rozmixujeme a dáme do dortové formy na dno (dávám i na okraje).
„náplň“:
Borůvky, vlašské ořechy, kokosový olej, rozinky, citronovou šťávu, strouhaný kokos (kokosová moučka) a agávový sirup rozmixujeme a vyplníme tím korpus v dortové formě.
Vrch můžeme posypat borůvkami nebo nějak pěkně nazdobit. Posypeme čokoládovými hoblinkami (nemám raw čokoládu, ale klasickou vegan 85% kakaa, nasekala jsem nožem na kousky).
Dobrou chuť 😉