Sušenky z kokosu a ovesných vloček (ze zbytku výroby rostlinného mléka)

Ze zbytku z výroby kokosového mléka můžete upéct skvělé a rychlé sušenky 🙂

Vezměte zbytek z přecedění (zde je kokos s ovesnými vločkami), přidejte

rostlinné máslo (dříve jsem používala Alzan, dnes díky palmovému oleji tento tuk nekupuji, používám kokosový tuk a nebo rostlinný olej, třeba slunečnicový)

mouku (nemusíte),

ovesné vločky,

kokos,

trochu vody nebo rostlinného mléka,

třtinový cukr (nebo avokádový sirup či cokoli jiného, čím sladíte)

nějaké ovoce (já mám jablka)

smíchejte těsto a vytvořte si malé placičky, dejte n aplech a pečte do zlatova na 200 stupňů v troubě. Můžete kombinovat v podstatě cokoli, co Vás napadne …

Dobrou chuť 🙂

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg